Zwangerschapsverlof Hindav

Beste Allemaal,

al ruim een jaar kent u mij als de mondhygiënist in de praktijk. Wellicht is het u opgevallen dat er sinds kort een nieuw gezicht is bijgekomen. Mijn man, Farooq, zal mijn behandelingen tijdelijk fulltime overnemen, omdat ik er een paar maanden tussenuit zal zijn. Farooq en ik zijn namelijk in blijde verwachting van ons eerste kind! Maakt u zich niet druk, ik zal zeker terugkomen. Dit zal ergens half maart 2020 zijn.

Tot over een paar maanden!

 

Met hartelijke groet, Hindav

 

 


Kennismaken met Farooq:

Mijn naam is Farooq Adil Noaman, echtgenoot van Hindav Saadalla. Met ingang van half november 2019 ga ik tijdelijk deel uitmaken van het team van Familie Dental Zorg; ik ga mondhygiënist Hindav Saadalla vervangen gedurende haar zwangerschapsverlof.

Ik ben geboren in Irak en heb in Rusland een studie tandheelkunde afgerond. Ik woon nu 1 jaar in Nederland, en ben in deze periode vooral bezig geweest om de Nederlandse taal te leren en om te leren om in deze taal te communiceren.

Ik hoop binnenkort ook in Nederland mijn beroep van tandarts te kunnen uitoefenen. In dit kader heb ik het afgelopen jaar meegelopen met tandartsen en mondhygiënisten om zo kennis te maken met de Nederlandse manier van werken op het gebied van tandheelkunde.

Ik wil mij als tandheelkundige met name richten op de wensen van patiënten, Daarvoor is goed luisteren essentieel, maar dat valt niet mee in een taal die niet je moedertaal is. Gelukkig leer ik snel en ben ik nu mede dankzij alle hulp die ik heb gekregen in het afgelopen jaar in staat om zelfstandig aan het werk te gaan.

 

Met hartelijke groet, Farooq