Waarom Fa-med
Als zorgaanbieder geven wij u graag alle aandacht. Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Fa-med. De nota van de behandeling en/of zorgmiddelen ontvangt u dan ook van Fa-med. In sommige gevallen wordt uw nota eerst gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest) nota voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden vergoed.

 

Op tijd betalen
Famed hanteert een betaaltermijn van 30 dagen. Als de nota niet op tijd wordt voldaan kan uw nota worden verhoogd met incassokosten, of in het ergste geval zal Famed uw nota overdragen aan het incassobureau.

 

Neem bij problemen zo spoedig mogelijk contact op met Famed om verhoging van uw nota te voorkomen.

 

 

Heeft u nog vragen?
Voor vragen over uw nota kunt u veel informatie terugvinden op notavanfamed.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen met het Fa-med contact center via. Wilt u een nieuw origineel van uw nota ontvangen, bel dan naar 0900-0882. Werkdag van 08:00 tot 18:00 bereikbaar

 

Privacy
Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Fa-med te verstrekken. Fa-med gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Daarnaast is Fa-med ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacybeleid van Fa-med kunt u vinden op notavanfamed.nl.

 

meer informatie vind u op www.famed.nl