Even voorstellen: een nieuwe collega

Per 1 juni 2016 ga ik het team van Tandartspraktijk Familie Dental Zorg versterken. Een kroon op mijn Nederlandse loopbaan.

Vijf jaar geleden ben ik uit Litouwen naar Nederland gekomen om hier mijn vak uit te gaan oefenen. Ik ben geboren op 18 november 1986 in Kaunas en ben daar ook opgegroeid. Mijn vrouw mariusLina Kuisiene en ik hebben samen gestudeerd aan de medische universiteit van Kaunas en zijn tegelijk afgestudeerd. Na onze studie hebben we besloten om ons beroep in het buitenland uit te gaan oefenen en onze keuze viel al snel op Nederland. In dit land is de tandheelkunde goed georganiseerd en dat past bij ons.

Op 1 februari 2012 was het zover en ben ik samen met mijn vrouw en ons dochtertje Austeja (toen net geboren) naar Nederland verhuisd. De eerste jaren ben ik in loondienst gegaan om de Nederlandse tandheelkunde te leren kennen, net als de taal en de mensen. Inmiddels voel ik me hier thuis en wil ik me vestigen om hier mijn toekomst verder uit te bouwen. In de tijd dat we hier wonen is ons gezin uitgebreid met nog een dochter Agne. Onze vrije tijd besteden we graag met de kinderen en samen zijn we begonnen het Europese continent te verkennen; we zijn geboeid door andere culturen.

Nu ik de stap gezet heb om mij te binden aan een praktijk kan ik mij verder ontwikkelen op tandheelkundig gebied. Mijn interesse gaat ondermeer uit naar implantologie en ik hoop dit specialisme in onze vernieuwde praktijk te mogen gaan uitoefenen. Het is mijn uitdaging om samen met mijn vrouw Lina en het bestaande team de praktijk op een hoger niveau tillen. De huidige en toekomstige klanten van de praktijk kunnen rekenen op mijn inzet.